rimpelingen

Visie
In onze praktijk werken we vanuit de holistische visie dat lichaam en ziel één zijn: Beiden oefenen invloed op elkaar uit. Verstoringen in de harmonie tussen lichaam en ziel kunnen problemen veroorzaken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Aan de basis van die verstoringen liggen meestal onverwerkte, traumatische ervaringen opgedaan in de jeugdjaren, tijdens de geboorte, in vorige levens, door relaties, of door verlies.

In onze praktijk begeleiden wij jou op je weg naar heelwording. Door het opheffen van belemmeringen, voortgekomen uit onverwerkte ervaringen, zal de harmonie tussen lichaam en ziel, en daarmee ook de harmonie tussen binnen- en buitenwereld, zich weer herstellen, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Het herstellen van de harmonie is een proces waarbij het zelfgenezende vermogen van lichaam en ziel wordt aangesproken. In onze praktijk gebeurt dit door toepassing van massage en van technieken, die inzicht brengen in de bestaande problematiek, die de ruimte bieden om onverwerkte ervaringen op te sporen en te helen, en die bewustwording brengen over je ervaringen. Hierdoor wordt jouw groeiproces ondersteund en bevorderd, zodat je tenslotte je eigen kwaliteiten onbelemmerd kunt ervaren en je gewenste doelen kunt bereiken.

Bewustwording is heling, niet alleen van jezelf, maar ook van je omgeving. Het zal je wereldbeeld doen veranderen en leiden tot een grotere compassie voor je medemens. Jouw invloed is als die van een steen die in een vijver wordt gegooid: De rimpelingen zullen tenslotte de hele vijver omvatten.